Szenzációs! Nem tudtam letenni… Nem csak azért keltette fel az érdeklődésemet, mert az író székesfehérvári származású, magadahogy én is, hanem mert hatalmas tanítómester. Kb. két szuszra olvastam el az egész könyvet, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

Sokszor hajlamosak vagyunk a hétköznapokon olyan dolgok miatt kiakadni, nyavalyogni, amik nem is olyan fontosak igazán. Az ember hajlamos ellustulni, hagyni a dolgokat, vagy a könnyebb utat választani. Én sok mindent átgondoltam az élethez való hozzáállásról, és legfőképpen magamról. Nagyon jó és érthető a könyv stílusa: letisztult, mentes mindenféle sallangtól és kristálytiszta a logikája.

Nem csak a sportteljesítményekről számol be, hanem arról a hihetetlen útról is, hogy hogyan kerül egy fiatal sportoló a legjobbak közé és egyáltalán az óceán közepére. Mi hajtja tovább? Miért nem adja fel soha? Itt nem problémák merülnek fel, hanem megoldandó feladatok, amihez óriási alázat társul, és hatalmas önismeret.

Számomra tényleg olyan volt ez a könyv, mint egy világítótorony a vihar közepén. Soha nem szabad elfelejteni honnan indultunk, hol vagyunk most és mi a célunk. Köszönet az útmutatásért!

Értékeld